Blog

Intex zwembad

📁 Camping, Recreatie 🕔23.maart 2013
Intex zwembad

Er zijn veel verschillende soorten Intex zwembaden die je kunt kopen, voor bijvoorbeeld in de tuin. Zo kun je dagelijks in beweging komen en genieten van de buitenlucht. Elk Intex zwembad heeft een eigen stijl en varieert in materiaaldikte, opblaas/opzet model, vorm, accessoires en dergelijke. Lees hier meer over Intex zwembaden

Opblaaszwembad

Bij een Intex opblaaszwembad wordt er vooral aan kinderbadjes gedacht, maar er zijn ook Intex opblaaszwembaden voor volwassenen. Je kunt deze in de zomermaanden in de tuin zetten en er wat kleine baantjes in zwemmen. Een Intex zwembad kun je in verschillende formaten aanschaffen en je kunt hem de hele zomer laten staan. Eventueel kun je het water afdekken, zodat het tenminste schoon blijft wanneer je het niet gebruikt.

Opzetzwembad

Je kunt ook kiezen voor een Intex opzet zwembad. Dit is wel duurder dan een Intex opblaaszwembad, maar tevens ook steviger. Een Intex opzet zwembad kan op de grond worden gezet, maar ook gedeeltelijk worden ingegraven. Hierdoor ziet het er al een heel stuk professioneler uit. Een Intex zwembad heb je in verschillende maten en kleine baantjes zwemmen is dan ook heel goed mogelijk. Er zijn ook speciale zelfopzettende Intex zwembaden, waarbij het opzetten van het Intex zwembad met weinig moeite wordt gerealiseerd.

Metalen frame Intex zwembad

Een andere mogelijkheid is een Intex zwembad met een metalen frame.  Bij veel Intex opzetzwembaden kun je een metalen frame kiezen als basis. Het Intex zwembad is dan een stuk steviger en kan alle weersomstandigheden hebben. Wanneer het vrij hard waait, zal je Intex zwembad stevig blijven staan. Het metalen frame kan ook gedeeltelijk worden ingegraven voor extra stevigheid.

Share this article with friends

Similar Articles

Rubberboot

Rubberboot

Een rubberboot kan voor veel ontspanning zorgen wanneer je gaat kamperen of de outdoor ingaat. Het neemt weinig ruimte in,

Lees verder